Födelsedag i Marbella

Inlägget innehåller reklam

Igår var det min farbrors födelsedag och vi spenderade den med att äta en god middag på en restaurang i Marbella. Soleo heter den och ligger precis vid havet. Det var så vackert med solnedgången på kvällen och maten var super. Jag tror knappt att han hade kunnat önska sig en bättre födelsedag faktiskt!

Jag beställde in en fantastisk cecarsallad. Så god!

Innan jag åkte iväg till Spanien var jag hos gulliga Danielle för att fixa mina fötter och lacka tånaglarna. Jag älskar att unna mig olika skönhetsbehandlingar och mina trötta fötter behövde verkligen lite omsorg. Jag hittade Danielles fotvårdsklinik via appen Urbane som jag precis inlett ett samarbete med. Verkligen kul när man är ny i en stad, att kunna testa olika salonger och hitta sina favoriter. Urbane visar nämligen de närmaste salongerna utifrån den kategorin du väljer och utifrån var du befinner dig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *