I’m back

Inlägget innehåller reklamlänkar

BLUS – BUBBLEROOM (länk) // KJOL – TISE // KAVAJ – ZARA // VÄSKA – ZARA // ÖRHÄNGEN – GLITTER // SOLGLASÖGON – CHIMI EYEWEAR 

Ja, ni läste faktiskt helt rätt. Jag är tillbaka med min blogg igen. Jag kommer knappt ihåg när jag skrev sist men det måste varit väldigt länge sedan…. Jag har precis flyttat till Stockholm och tyckte att det passade sig ganska bra att återuppta skrivandet. Jag tycker ju som sagt egentligen att det är väldigt kul men det tar en hel del tid så jag hoppas att ni ska uppskatta mina små uppdateringar. Jag börjar med att dela med mig av en bild som fantastiska Amanda tog förra veckan. Det är så kul att vi har lärt känna varandra och vi har verkligen klickat! Kolla in hennes blogg för hon är magisk.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *